18 April 2017

REVIEW RATU FOUNDATION








RATU FOUNDATION BY CITI LEGACY


 Assalamualaikum.. hai .. sayang2 arin.. dah lama tak jenguk blog yang semakin berhabuk nie.. maaf lah arin sibuk kerja. kadang2 intai melalui tingkap tau.. (tengok blog kita nie).. harap korang semakin sihat la.. ok2.. sebelum arin melalut cakap yang bukan2. Baik arin balik ke tujuan asal arin. Hari nie, arin nak share produk lagi dari CITI LEGACY. Produk nie.. dah lama arin pakai dari bekas kecik sampai bekas besar.
Selalu sebelum kelaur mesti tepek ratu foundation dulu.. baru hari yang anda lalui ceria.. cewahhh.. bermadah pulak.. haha.. kira tanpa ratu foundation hidup tak lengkap la...


Mahukan Foundation Yg Glowing Sepantas 60 Saat??
.
Mahukan Foundation Yg Tak Melekit Ketika Di Wajah??
.
Mahukan Foundation Terasa Ringan Di Wajah ??
.
Mahukan Foundation Yg Tak Bercapuk Selama 12 jam ??
.
Mahukan Foundation Yg Full Coverage ?? 


-RATU FOUNDATION- la jawapannya...
  Produk nie best tau.Arin memang suka foundation nie. Terasa ringan bila apply dekat muka. Ratu foundation mengandungi Vitamin E, Vitamin C, Almond oil dan SPF 60.

Antara kelebihaan RATU FOUNDATION nie ialah



 Kulit muka berminyak?kulit muka kering? .. jangan risau.. RATU FOUNDATION nie sesuai dengan semua jenis kulit. Arin pun kulit berminyak dan berjerawat, bila pakai foundation segala masalah kulit muka boleh tutup dan bila makin lama pakai makin glowing tau.. haha.. sape tak suka kan? glowing-glowing gitu. hehe..

Ini arin sertakan antara testimoni dan wajah-wajah yang memakai RATU FOUNDATION...












arin 😀😊



 Cantik kan mereka nie?? 😍😍 . RATU FOUNDATION bukan sahaja untuk orang muda je tapi orang yang berusia 40an ke atas pun boleh guna..

aish.. jangan baca dan tengok je.. meh cuba Foundation nie.. rugi tau tak cuba. harga pun murah jer RM 45 ( 15 ML) tak termasuk kos postage tau. boleh hubungi arin 012-7407388 atau hubungi stokis/agent CITI LEGACY yang berdekatan dengan kawasan  anda atau boleh pm dekat facebook CITI LEGACY https://www.facebook.com/citi.legacyempire?fref=ts .

SELAMAT MENCUBA 😍😍😍😍


 " MELANGKAH LEBIH YAKIN DENGAN RATU FOUNDATION"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan